Virkestoffer

Aktive virkestoffer i Slankeprodukter: Neden for på denne siden vil vi legge inn de ulike virkestoffene som du kan finne i de ulike slankepillene og slankeproduktene.
Acai: Blir omtalt som den nye supermaten og har mange fordeler for folk som vil gå ned i vekt. Acai øker metabolismen / stoffskiftet, acai er kjent for å redusere stress. Stress kan i mange tilfeller føre til fedme. Acai senker kolestrolnivået og er svært rik på vitaminer, mineraler, antioksidanter, omega 3 og aminosyrer som styrker kroppen. Mange som inntar acai sier at energinivået i kroppen øker og man føler seg ikke så trøtt og slapp.


Betakaroten: er et av de mest kjente og effektive karotenoidene. Betakaroten er til stede naturlig i en rekke frukt og grønnsaker, og konsentrasjonen er spesielt høy i gulrøtter. Ønsker man å dra nytte av betakarotens effekter bør dette tas som et kosttilskudd for å kunne tilføre kroppen tilstrekkelige doser som vil gi merkbare resultater.Chili: inneholder capsaicin som øker blodsirkulasjonen til hender, føtter og muskler, samt sentrale organer i kroppen. Capsaicin øker energiomsetningen i kroppen og stimulerer forbrenningen.

Chilli er proppfull av helsegunstige stoffer som C-vitamin, antioksidanter, betakaroten og flavonoider, som styrker immunforsvaret og beskytter deg mot betennelser i kroppen.
Undersøkelser viser at chili senker blodtrykket ved å utvide årene, slik at blodet renner lettere. De sterke stoffene i chili (kapsaicin) gjør at du føler deg fortere mett, slik at du spiser mindre. Dessuten er den proppfull av vitaminer. Derfor er denne røde frukten en sikker vei til et sunt liv og smalere livvidde.Grønn Te: inneholder polyfenoler og koffein som stimulerer forbrenningen og øker den metabolske raten uten å kraftig øke hjertefrekvensen. Grønn te virker også vanndrivende, og har et svært høyt innhold av antioksidanter som beskytter kroppen mot frie radikaler.

Studier har vist at inntak av grønn te kan øke forbrenningen i kroppen med opptil 200 kcal per døgn. Det høres kanskje ikke så mye ut, men over tid snakker vi om mange kilo fett. Grønn te øker som sagt forbrenningen, men for å gjøre prosessen enda bedre i slankeøyemed – forbrenningen av fett skjer på bekostning av karbohydrater. Supert for fettforbrenningen altså. Grønn te reduserer appetitten og som en konsekvens inntar man færre kalorier.Wakame
Wakame er en spiselig sjøalge/tang, meget godt kjent i Japan og brukt i svært lang tid, bla. i såkalt miso suppe. Denne sjøplanten innholder fucoxanthin som er dokumentert å kunne forbrenne fettvev. Fucoxanthin fra wakame har i prekliniske forsøk dokumentert antifedme effekt i hvitt fettvev, som igjen fører til fett-oksidasjon og omdannelse av energi til varme.

 

Slankenettet © 2012 | Finn slankekurer Slakehjelp