Slanking - Hvorfor er det Gratis, hva skal jeg velge?

Hvem har vel ikke lagt merke til at enkelte slankepiller får du gratis eller at du betaler kun for frakten. Synes du dette er merkelig? Er du skeptisk til gratis slankepiller? I denne posten vil du få svar på noe av det du kanskje lurer på, samt hvorfor dette kommer oss forbrukerne tilgode.

Hvorfor er noen slankepiller gratis?
Produktene er gratis, eller at du får de til sterkt nedatte priser, som regel kommer det et tilleggg for frakt og ekspedisjonsgebyrer. 

Vinn - Vinn- situasjon
Du kan se på disse gratisproduktene som en vinn - vinn- situasjon både for deg som forbruker og for selskapene.
Selskapene opplever i dag en enorm konkurranse om deg som kunde, dette er hovedgrunnen for at du kan få slike tilbud som er gratis eller nesten gratis. Produsentene bruker store penger i kampen om nye kunder på markedsføringsfronten og er da villige til å gi deg de første produktene gratis.
Gratiskampanjer kommer deg til gode fordi - du sparer du jo penger på produktet og til din fordel får du jo også testet ut produktet før du bestemmer deg. Er du fornøyd med produktet å velger å bruke dette også etter en gratis prøveperioden. Har DU spart penger!

Det viser seg også at selskapene gjør dette for de vet det er kvalitet som selges, og at kundene vil som regel fortsette med produktet etter en prøveperiode.


Hvilke slankepiller skal du velge?
Som nevnt er konkurransen stor og mange anerkjente produsenter benytter seg av denne formen for markedsføring. Tenk alltid gjennom hva du ønsker å oppnå før du forsøker deg på en kur. Noen kurer er godt for fettforbrenningen, søtsuget og andre gir deg mer energi, eller at du finner noen mer sammensatte kurer.

Uansett skulle du prøve en og den ikke faller i smak kan du jo prøve neste i rekken, det er jo Gratis og du taper ikke mye penger på å forsøke flere produkter, det eneste du taper er tid og muligheten til vellykket slanking dersom du velger feil. Vi er alle satt sammen på ulike måter og alt kan umulig passe for alle.

Hva skal jeg se etter?
Se etter om slankemidlet er godt nok dokumentert videre velger du det du mener passer best til deg som du tror du vil lykkes med. Les gjerne og andres erfaringer, dette er beskrevet på noen av slankeproduktene.

Hva ønsker du?
Les litt om de ulike virkestoffene til de ulike slankeproduktene under kan du se en liten liste på hva de ulike virkestoffene kan gjøre etter hvilke behov du har.

Demper søtsuget
Øke fettforbrenningen
Redusere opptaket av fett
Demper apetitten


I menyen til venstre finner du artikler om en rekke slankeprodukter som du får til kampanjepriser. Der kan du blant annet lese mer og virkestoffene og deres effekt i forhold til slanking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

 

Slankenettet © 2012 | Finn slankekurer Slakehjelp