Begreper

På denne siden vil du etterhvert finne en del begreper o.l innen slanking. Dette er begreper som ofte omtales i forbindelse med slankekurer og slankepiller.CLA
CLA står for Conjugated Linoleic Acid, eller konjugert linolsyre. CLA inneholder en flerumettet fettsyre som hevdes å øke fettutskillelsen, samtidig som den ivaretar muskulaturen.

Metabolisme eller Stoffskifte
Er et komplett sett av livsnødvendige kjemiske reaksjoner som skjer i levende celler. Disse prosessene er basis for alt liv, og absolutt nødvendige for at celler skal kunne vokse og reprodusere seg, opprettholde strukturer, og respondere riktig i deres miljø.

I all hovedsak dreier metabolisme seg om nyttiggjøring av næringsstoffer – hovedsakelig karbohydrater, proteiner og fett – til vevsbygging og energi, og å kvitte seg med avfallsstoffer.

Termogenese
Termogenese de fysiologiske prosessene som skaper varme i kroppen. Økning av termogenesen resulterer i økt energiforbruk og fettoksidasjon.
Termogenese er den energimengden din kropp avgir i form av varme. Energimengden kan variere mellom 150-600 kcal per dag, og ved vektreduksjon er det ønskelig å påvirke energiomsetningen i kroppen slik at forbrenningen holdes jevnt høy gjennom hele dagen. Termoloss® sørger for nettopp dette, slik at du gjennom hele dagen bruker mest mulig energi av kroppens lagrede fettreserver. Dette fører igjen til rask og trygg vektreduksjon.

 

Slankenettet © 2012 | Finn slankekurer Slakehjelp